Serverless Craft hosting


Craft CMS is duidelijk aan een opmars bezig, en dat zien we ook bij onze klanten. Het biedt een flexibele, op maat gemaakte ervaring voor ontwikkelaars en online redacteurs.

Specifiek daarvoor ontwikkelden we een oplossing die toelaat om Craft CMS serverless te hosten.

Meer concreet betekent dit dat je niet langer een server (‘VPS’) moet huren om slechts af en toe een piek in verkeer op te vangen, maar dat je cloud hosting huurt die meeschaalt met de noden. Dat schalen hoeft dan niet langer per maand of jaar zoals bij klassieke hosting, maar per minuut.


Door het implementeren van verschillende lagen met caching kan onze architectuur ook erg grote volumes aan bezoekers verwerken.


Steeds op uw maat

Elke Craft-site is verschillend, en dat is ook hoe we omgaan met onze projecten. In samenspraak met de klant worden de juiste componenten uitgeselecteerd om een ideale balans tussen schaalbaarheid en kostprijs te vinden. Onze hostingoplossingen bieden oplossingen die zowel voor een compacte applicatie met weinig bezoekers als extreem schalende oplossingen met honderdduizenden bezoekers.


Betrouwbaar

Onze Craft-oplossingen kunnen intussen al een aantal adelbrieven voorleggen. Pieken met meerdere duizenden requests per seconde werden vlot afgehandeld. Sites die ‘s nachts quasi geen bezoekers hebben, kosten nu nog slechts de helft van wat anders zou betaald worden.


Veilig

Door geen klassieke servers meer te gebruiken verkleint het attack surface ook gevoelig. Dat, gecombineerd met het automatisch scannen van de containers, zorgt voor een meetbare verbetering van de veiligheid.

Je infrastructuur wordt ook niet gedeeld met anderen zoals bij shared hosting wel het geval is.


De afbeelding uit de blogpost van craft

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie en pricing
De voordelen op een rij


  • Dedicated ip
  • Geen gedeelde resources
  • Schaalbaar
  • 30d detailed logging (uitbreidbaar)
  • Caching met Redis voor razendsnelle resultaten
  • Betaling volgens gebruik
  • Onze Craft CMS-hostingoplossing kan naar wens worden uitgebreid met extra componenten om perfect aan uw behoeften te voldoen