Digital workplace

Overal geconnecteerd, altijd productief met vBridge

In de hedendaagse bedrijfswereld is connectiviteit cruciaal. Medewerkers verwachten naadloze toegang tot hun data en communicatietools, waar ze zich ook bevinden. vBridge begrijpt dit en integreert daarom Microsoft 365 en Google Workspace naadloos met uw bestaande systemen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te leren hoe vBridge uw bedrijf kan helpen om te profiteren van de voordelen van een geconnecteerde werkplek.

Google Workspace

Workspace is het antwoord van Google op de vraag hoe een modern kantoorpakket er moet uitzien. Het bouwt verder op de kracht van Google: online samenwerking met krachtige opslagmogelijkheden en beveiliging.
Hun cloud-first strategie zorgt ervoor dat je data steeds veilig afgeschermd zit, en met de lancering van Gemini werd een flinke portie toegevoegd aan set van producten die Workspace vormen: Slides, Docs, Drive, Sheets, Meet etc...

Samen vormen deze tools een krachtige combinatie die innovatie ademt.

vBridge is de partner om je te begeleiden bij de uitrol van deze moderne workplace-suite!

Microsoft 365

Met tientallen jaren ervaring in het Office-pakket bouwde Microsoft een set van tools die erg vertrouwd aanvoelen (Word, Excel, Powerpoint, ... ), en toch volledig geintegreerd zijn met de cloud via Sharepoint en Onedrive. 
En sinds Co-pilot een volwaardig deel is van de Microsoft365-familie zorgt AI voor een nog hogere productiviteit.