Geschiedenis 

Het begon voor vBridge allemaal in 2017 toen de vraag kwam om een performant monitoringsysteem te bouwen voor een multinational.
Om het project te stroomlijnen werd voor het IT-facet een nieuw bedrijf opgericht waarin enkele specialisten (Netwerken, Linux, IoT, Kubernetes, development, AI) samengebracht werden.

Zoals dat blijkbaar hoort bij een startup, deden we dat vanuit een tochtig lokaaltje dat net genoeg plaats bood om onze laptops en schermen een plaats te geven. Door te starten met een leeg blad, hadden we de kans om te werken met de allernieuwste componenten, en werd ook de resolute keuze gemaakt om enkel schaalbare cloudtechnologie te gebruiken.

De opgebouwde expertise, en zeker de ervaring rond cloud-infrastructuur bleek al snel ook bruikbaar in andere projecten, en de bal ging aan het rollen. De liefde voor IoT is gebleven, en de kennis over cloudinfrastructuur is enkel nog gegroeid.

Intussen doen we veel meer dan IoT, en momenteel zijn we dan ook erg trots te kunnen vertellen dat onze oplossingen gebruikt worden in zowel KMO’s, multinationals en beursgenoteerde bedrijven in binnen- en buitenland.

Missie 


Toen vBridge opgestart werd, was dat niet met de bedoeling om meer van hetzelfde te doen. Onze overtuiging dat nieuwe technologie kansen geeft aan bedrijven, zorgt al sinds 2018 voor een stroom van innovatie bij onze klanten.

We geloven dat we met de beschikbare cloud-technologie erg veel repetitieve taken kunnen automatiseren om de kwaliteit, snelheid en veiligheid te verhogen van ontwikkelingen, en willen er op die manier mee voor zorgen dat de uiteindelijke bezoekers van de applicaties van onze klanten beter bediend kunnen worden.

We willen continu blijven zoeken naar optimalisaties, en dat in een intense samenwerking met onze klanten.
En als er dan toch eens iets mis gaat, wijzen we niet met het vingertje, maar zoeken we samen naar de oorzaak en échte oplossingen.

Stilstand is onze grootste vijand, en we blijven dus steeds innoveren om voorop te blijven en onze klanten te kans te geven te focussen op waar zij in uitblinken. Dat doen we door constante bijscholing en van alle medewerkers echte experts te maken in wat ze doen.

Ons team staat klaar! 


Benieuwd als je project een kolfje naar de hand van vBridge is? 
Laat ons afspreken en zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Contacteer ons