Managed (cloud) services

vBridge wil meer zijn dan een simpelweg nóg een hosting provider: wij ontzorgen onze klanten die kiezen voor managed services.  We bouwen en ontwerpen schaalbare IT infrastructuur en hosting oplossingen voor veeleisende applicaties.

Klanten kiezen voor ons omdat ze zowel onze menselijke aanpak als technische expertise waarderen. Iedere klant en elk project is verschillend, we passen daarom voor het verkopen van one-size-fits-all-oplossingen.

Met een pak ervaring en betrouwbare componenten bouwen we voor elk project de best passende opstelling. Eenvoudig als het kan, complex als het moet, maar steeds met een blik op de toekomst.

Onze aanpak

Na een grondige analyse samen met de klant ontwerpen en bouwen onze gecertificeerde medewerkers een architectuur die steeds veilig, schaalbaar én kostenefficiënt is. We maken daarbij een grondige analyse van de applicatie, van wat werkt en wat beter kan, steeds in samenspraak met de ontwikkelaars.

Hoewel we standaardisatie nastreven, leveren we steeds maatwerk. Zo slagen we erin om vaak erg scherpe prijzen te hanteren op maat van wat nodig is. Daardoor betaal je ook enkel wat je gebruikt. De clouddiensten leveren we steeds op basis van de officiële prijslijsten, geen cent meer.

Onze klanten blijven ook steeds 100% eigenaar van de eigen cloud-omgeving, dus onze samenwerking betekent niet dat je als klant je vrijheid verliest.