Cloud engineering & d​evops

Goeie cloud engineers zijn moeilijk te vinden, en een eigen team uitbouwen voor cloud infrastructuur is ook niet altijd efficiënt of zelfs zinnig. Vaak zijn deze specifieke vaardigheden immers vooral in pieken nodig: bij een migratie, een launch van een nieuw product, of bij een probleem dat plots opduikt. 

Daarom werken we duidelijke en voorspelbare trajecten uit met onze klanten. Op basis van een eerste analyse kan blijken dat een bepaald volume aan cloudexpertise nodig is, of dat bijvoorbeeld nood is aan een SLA om in geval van nood steeds beroep te kunnen doen op een expertenteam. Zo kan in de interne kennis verankerd worden en rust niet langere alle verantwoordelijkheid bij één persoon. 

We denken ook samen na over het ontwikkelproces om nieuwe features zo snel en efficiënt mogelijk tot bij de klant te krijgen. Die interactie tussen onze cloud engineers en de developers gebeurt met een devops-mindset: als één team streven we naar hetzelfde doel.

Hoe efficiënt zijn je servers momenteel georganiseerd?

Contacteer ons voor een gratis audit van je serveromgeving. 
Een ervaren cloud-engineer werpt geheel vrijblijvend  een blik op je IT-infrastructuur. 
Je krijgt meteen ook enkele concrete tips op maat van jouw infrastructuur. 
Benieuwd hoeveel je kan besparen?

Onze aanpak

Cloud-engineering trajecten starten steeds met een heel grondige analyse van de uitdaging van een klant. In deze fase is de vraag belangrijker dan het antwoord. 
Is er nood aan een tijdelijke oplossing, of bouwen we een team uit dat op langere termijn kan samenwerken met de interne mensen? Alles is mogelijk, maar waar we ons in onderscheiden met collega's is dat onze engineers steeds op meerdere projecten werken. Op die manier houden we iedereen scherp.

Die strategie wordt vaak toegepast door onze collega's, maar is niet hoe wij het zien: op die manier verlies je de kracht van kruisbestuiving die ontstaat door het opvolgen van meerdere projecten én intens overleg met collega's.

Onze troeven

Werken met vBridge is kiezen voor expertise, betrouwbaarheid en ervaring. Voor de prijs van een cloud engineer krijg je bij ons de expertise en ervaring van een volledig team dat naadloos kan integreren met het interne team.
De klassieke valkuilen kennen we intussen, de best practices hebben we goed ingestudeerd en qua security nemen we geen risico's.

We luisteren heel aandachtig

Want enkel door te luisteren kunnen we de verwachtingen goed oplijsten.

We bepalen samen de strategie

Samen werken we het raamwerk van onze samenwerking uit. De intensiteit, maar ook de verantwoordelijkheden en de praktische afspraken worden vastgelegd.

Let's go!

Als alles voor iedereen duidelijk is, kunnen we de samenwerking ook echt opstarten. 

Service

In geen enkel project zijn de noden onveranderlijk. Ook de samenwerking houden we daarom constant tegen het licht om bij te sturen waar nodig.